پخت کیک و شیرینی در منزل یکی از مهارتهای آشپزی هست که مورد توجه بسیاری از افراد واقع شده.کیک و شیرینی دستورالعمل های خاصی داره و باید مواد خاص رو دراندازه های مشخص با هم ترکیب کنید تا کیک و شیرینی خوب دربیاد.شیرینی پزی هم مثل خیلی کارهای دیگه تو آشپزخونه لوازم مخصوص به خودشو داره که در این مطلب اونهارو معرفی می کنم:
قالب کیک : وقتی همه مواد لازم رو با هم مخلوط کردیم باید مواد رو داخل قالبهای دلخواه ریخته و توی فر یا آون توستر در درجه و زمان مشخصی بزاریم تا پخته بشه.قالبها از نظر جنس انواع مختلفی دارن،قالب چدن،تفلون،آلومینیوم،قالب سیلیکون و یکبار مصرف.
قالب برش کیک برای قالب زدن کیک و یا شیرینی استفاده میشن و قالبهای فشاری برای طرح انداختن روی شیرینی مورد استفاده هستن.
ست پیمانه اندازه گیری: این ست شامل اندازه های مختلفی هست که برای پیمانه زدن مواد بکار می ره.
قیف و ماسوره: این ابزار دارای سری های مختلف با سایزها و شکلهای مختلف هست که می تونید برای تزیین کیک و شیرینی بصورت گل و شکوفه ازش استفاده کنید.
پایه گردان کیک : وقتی که کیک رو پختید می تونید روی پای قرار بدید و از قابلیت گردشی اون استفاده کنید و کیک رو تزیین کنید.
اسپاتولا:وسیله ای با اون می تونید سطح کیک رو صاف کنید و برای اینکه خامه یکدست روی کیک پخش بشه ازش استفاده می کنیم.
الک : همونطور که می دونید برای الک کردن انواع مواد ازش استفاده میشه.
ترازوی آشپزخانه: برای وزن کردن انواع مواد در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیره.
برس شیرینی پزی: این برسها در سایزهای مختلف برای آغشته کردن سطوح به کره یا روغن و یا سطح کیک و شیرینی به موادخاص استفاده میشه.
برای اینکه اطلاعات کاملی رو درباره انواع لوازم خانه و آشپزخانه کسب کنید به سایت سینباد سری بزنید.